O nama

Post Pic

ECCO BRVNARE počeo je sa radom kao zanatska radnja da bi, za kratko vrijeme, zahvaljujući svojim objektima, postao poznat i priznat proizvođač kuća i montažnih objekata u Evropi. 
Namjera ove Web-stranice je da Vam pomogne kako da dođete do vlastite kuće, poslovnog prostora ili montažnog objekta. 
Sve potrebne informacije, kao i različite ideje za drvene kuće možete naći u našoj foto galeriji u kojoj imamo razne objekte različitih namjena.
Možete razgledati objekte manje kvadrature (40m2 do 100m2), objekte većih površina, slike enterijera, etno naselja i kuće, slike naših modela iz 2006. godine kao i pogon u kome radimo...

Ako želite da imate svoju sopstvenu brvnaru iz bajke, onakvu kako ste oduvijek željeli, bilo da je postavite na planini, pored rijeke, u gradu Vaše želje lako ćemo pretvoriti u realnost.
Brvnare se rade od kvalitetno drveta, lijepe su, jednostavne te su najzdravije kada su zidani objekti u pitanju. Brvnare mogu biti veličine od par desetina pa do par stotna kvadrata, sve u zavisnosti od Vaših želja i zahtjeva.

Drvo kao građevinski materijal može da izdrži različite vremenske uslove više od stotinu godina, takođe drvene konstrukcije su daleko otpornije i fleksibilnije od ćelićnih i zidanih konstrukcija.
Pored ekološkog aspekta, brvnare imaju duži životni vijek i mnogo su isplativije od zidanih kuća i objekata, imajući u vidu da je drvo najbolji izloator treba napomenuti da brvnare uspješno odolijevaju svim vremenskim uslovima i temperaturama.

Naši zadovoljni kupci su naša najbolja preporuka. Dođite i uvjerite se zašto se izdvajamo od drugih i spadamo u sam vrh kako u proizvodnji i obradi drveta, tako i u samom građevinarstvu.
Naš tim stručnim ljudi Vas čeka.

   Vaše Brvnare Lukač  Zašto su drvene kuće postale toliko popularne ?
        Prednost drveta kao građevinskog materijala

  
    Prednost drveta kao građevinskog materijala
  Razlozi zašto drvene kuće dobijaju sve veću popularnost leži u   tome što ni jedna cigla, ni jedan blok ne može da se uporedi  
sa nizom korisnih osobina drveta.

  • Zidovi drvenih kuća su nekoliko puta superiorniji svojim izolacijskim svojstvima u odnosu na ciglu iste    debljine (npr. debljina zida od 50cm (dvije cigle) na svojoj toplotnoj provodljivosti može se porediti sa    100mm zida od drveta
 • U drvenim kućama je vazduh svježiji, čistiji nego u objektima napravljenim od bilo kojeg drugog     materijala 
 • Drvo je najbolji izolator pa je u ljetnim danima u drvenoj kući prijatnije i hladnije, a tokom zimskih dana    u drvenoj kući je toplije nego u objektu od drugog materijala
 • Izgradnja drvenih kuća je mnogo jeftinija od izgradnje zidanih objekata

Zašto izgradnju drvenih kuća prepustiti EKO BRVNARAMA LUKAČ ?


Uz naše uspješno dugogodišnje iskustvo, stručan i kvalitetan rad, garantujemo čvrstoću i trajnost gradnje, kao i udobnost Vašeg boravka u kući, veliki broj uspješno završenih projekata, (primjeri koji se mogu naći na našoj internet prezentaciji) nas svrstavaju među prve u ovoj oblasti i u ovom regionu.
Koristimo moderne tehnologije i najnovija dostignuća u izgradnji i preradi drveta.

Kontaktirajte nas a mi ćemo Vam izgraditi Vaš dom iz snova !

ad1

             Kako gradimo

GoMedia Arsenal

           Dizajn eksterijera

Video zapisi 3D objekta

     Video zapis 3D objekta

GoMedia Arsenal

                3D Objekti

ad1

                  Kontakt

  Brvnare Lukač

     30 Septembar br.6
     Rožaje, Crna Gora

Telefoni : mob.    +382 67 521 128 
              mob.    +382 68 635 109  
             fiksni     +382 51 271 240   

Email:          [email protected] 
                   [email protected] 
                   [email protected]

Web adrese :www.eccobrvnare.com 
                   www.ekobrvnare.net 
                   www.brvnare.net
                   www.brvnarelukac.com
                   www.brvnareluac.rs 
 
 

                  www.ekobrvnare.net